Distria Krasniqi becomes leader in world ranking

Kosovo’s judoka Distria Krasniqi has managed to take the first position in the world ranking of…

IMF approves agreement with Kosovo

The Executive Board of the International Monetary Fund (IMF) approved a 24-month precautionary Stand-By Arrangement (SBA)…

Osmani: For Kosovo, the alliance with the USA, remains existential

President of Kosovo, Vjosa Osmani, in a meeting with the governor of the state of Iowa,…

DUPH ka mbajtur punëtorinë e katërt në kuadër të procesit të hartimit të Planit Zhvillimor Komunal (PZHK)

Sot më 17.05.2023 Komuna e Kamenicës, përkatësisht Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor (DUPH) mbajti punëtorinë…

DUPH mbajti punëtorinë e dytë në kuadër të procesit të hartimit të Planit Zhvillimor Komunal (PZHK)

Sot më 16.03.2023 Komuna e Kamenicës, përkatësisht Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor (DUPH) mbajti punëtorinë…

DUPH mbajti punëtorinë e parë në kuadër të procesit të hartimit të Planit Zhvillimor Komunal (PZHK)

Sot më 15.03.2023 Komuna e Kamenicës, përkatësisht Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor (DUPH) mbajti punëtorinë…