Subvencionimi i dëmit dhe ndihma financiare për personat për trajtim mjekësor

Në të kaluarën e afërt, komunës së Ranillugut i janë drejtuar nëntë kërkesa lidhur me ndihmën…

Mbrojtjen e mjedisit në Ranillug

Me qëllim të ruajtjes së mjedisit dhe në përputhje me rregulloren komunale për mbrojtjen e tij,…

U mbajt ligjërata për shëndetin e gruas

Me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Shëndetit, Grupi Joformal i Grave, në hapësirat e…

Mirëmbajtja dhe mbrojtja e zonave të gjelbra

Ruajtja e mjedisit luan një rol kyç në mirëmbajtjen e shëndetit të planetit tonë. Komuna e…

Qendra për Depolitizim të Shoqërisë Kosovare ka mbajtur konferencën për media

Organizata joqeveritare Qendra për depolitizim të shoqërisë Kosovare (CDKD) në kuadër të projektit “Biznesi për marrëdhënie…

Komuna e Ranilugut investon në rregullimin e parkut të fëmijëve 

Komuna e Ranilugut është krenare të njoftojë se ka investuar përpjekje në përmirësimin e standardeve të…

Lansohet fushata për hapjen e zyrave të këshillimit të Qendrës Përfshirëse të Gruas

 Në Restaurantin Royal King sot në orët e pasdites është mbajtur takim mes përfaqësuesve të Komunës…

Shënohet Dita e Kushtetutës së Komunës së Ranilugut

 Zyrtarët e komunës së udhëhequr nga Presidentja Katarina Ristic Iliç, së bashku me këshilltarë, punonjës, mysafir…

Qendra për Depolitizim të Shoqërisë Kosovare ka mbajtur konferencën për media

Organizata joqeveritare Qendra për depolitizim të shoqërisë Kosovare (CDKD) në kuadër të projektit “Biznesi për marrëdhënie…

Komuna e Ranilugut investon në rregullimin e parkut të fëmijëve 

Komuna e Ranilugut është krenare të njoftojë se ka investuar përpjekje në përmirësimin e standardeve të…