Sa vezë mund të hahen: A e dëmton organizmin nëse e teprojmë – përgjigja e ekspertit dhe numri ideal

Vezët janë vërtet një superushqim, por a mund të hamë shumë sosh dhe a do të…

Mamografia falas në QKMF-në e Kamenicës.

Ashtu edhe siç është bërë e ditur nga instancat komunale, tashmë në QKMF-në e Kamenicës ofrohet…

Fillon të përhapet varianti “Eris” i Covid-19 në Britani

Nën varianti i ri i variantit Omicron të COVID-19, Eris (EG.5.1), është përhapur në të gjithë…

Mjegullimi në tru dhe simptoma të tjera të COVID-19 po prekin miliona njerëz

Shkencëtarët po bëjnë studime të reja në lidhje me Covid-19 Përgatiti: Vita Abrashi -Kajtazi për Koha.net…

To help reduce acne and pimples at home, you can try the following tips:

Remember, everyone’s skin is unique, so it’s important to find what works best for you. If…