Sot u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit mes Qendrës Kinematografike të Kosovës dhe Komunës së Kamenicës

Qendra e Kinematografike e Kosovës ka njoftuar se “Sot u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit mes Qendrës Kinematografike të Kosovës dhe Komunës së Kamenicës me qëllim të organizimit të ‘Kinemasë Verore’, në Komunën e Kamenicës.

Përmes këtij bashkëpunimi, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Kamenicës dhe Qendra Kinematografike e Kosovës synojnë të rrisin ndërgjegjësimin dhe interesin e publikut për filma të prodhuar në Kosovë, promovimim e krijuesve vendas dhe rrjetizimin në mes këtyre dy institucioneve.
Komuna e Kamenicës – Faqja Zyrtare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *