Mbahen garat komunale në basketboll

Shoqata e Pedagogëve në Komunën e Kamenicës ka organizuar garat komunale në basketboll për vajza, në të cilat kanë marrë pjesë shkollat e komunës sonë.

 

Nxënëse të talentuara e me prirje në këtë sport, kanë garuar me njëra-tjetrën për titullin komunal, duke vazhduar me synimin e triumfimit edhe në nivel regjional e republikan.

 

Rezultatet nga ndeshjet e realizuara sot, janë si vijojnë:

Vendi i Parë: SHFMU “Skënderbeu”

Vendi i Dytë: SHFMU “Abdullah Krashnica-Presheva “

Vendi i Tretë: SHFMU “Dëshmorët e Kombit “

 

Kurse sa i përket basketbollistes më të talentuar, është zgjedhur nxënësja Riola Jerliu.

Në mesin e shkollave të tjera pjesëmarrëse ishin edhe SHFMU “Fan S. Noli” si dhe SHMM “Sadri Misini”.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *