(Video). Përleshje në Kuvendin e Kosovës sa flet Kurti, Konjufca thërret policinë

Ka eskaluar situata në Kuvendin e Kosovës në momentin kur kryeministri Albin Kurti ishte duke mbajtur fjalim.

Partitë opozitare gjatë tërë kohës e kundërshtonin kryeministrin Kurti duke e quajtur “rrenc”.

Në një moment deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku e ka gjuajtur me ujë Kurtin dhe në ato momente kanë ndërhyrë ministrat e kabinetit qeveritar, dhe pastaj ka eskaluar situata.

Situata ka esklauar deri në përleshje fizike mes ministrave dhe deputetëve opozitarë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *