Rahimaj: “Vazhdon transformimi: AMF-ja në Topanicë po merr tjetër pamje

Kryetari i Komunës së Kamenicës ka shkruar ne rrjete sociale se: “Gjendja në të cilën e gjetëm AMF-në në Topanicë ishte e tmerrshme, këtë e tregojnë edhe fotografitë e bashkangjitura.

🩺Shëndeti është primar, por në ambiente të tilla është e vështirë të shërohemi. Prandaj puna jonë e rradhës është në funksion të shëndetit tuaj🙌.

🏥Ambienti i AMF-së në Topanicë, do të jetë modern, i pastër dhe me kushtet e nevojshme për stafin dhe pacientët.

Por #nukNdalemi këtu, së shpejti kemi lajme të mira për Busavatën😎.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *