Vazhdojnë pritjet e gjata në dalje të Merdarës dhe Dheut të Bardhë, kjo është gjendja në pikat kufitare

Po vazhdojnë pritjet e gjata në dalje të dy pikave kufitare Dheu i Bardhë dhe Merdarë.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar përmes një përditësimi ka bërë të ditur se kolonat në dalje të pikës kufitare Dheu i Bardhë arrijnë 1000 metra, pritja e qytetarëve po zgjatë deri në tri orë.

Kurse në Merdarë, kolonat janë 1200 metra, pritja në këtë pikë është dy orë.

Vendkalimet tjera janë më të lira për qarkullim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *