Udhëtimi i Lindsay si vullnetare e Korpusit të Paqes, e çoi atë në një takim të rastësishëm me Fatmirin nga Kamenica

Lindsay, një vullnetare e rikthyer e Korpusit të Paqes dhe bashkëshorti i saj Fatmiri, ndajnë udhëtimin e tyre emocionues se si u takuan gjatë shërbimit të saj dhe ndërtuan një jetë plot aventura, kulturë dhe dashuri të pafund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *