Turnir volejbolli për Pavarësinë

 

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në kuadër të agjendëszyrtare për shënimin e Përvjetorit të Pavarësisë, ka organizuaredhe turnirin e volejbollit, në të cilin kanë marrë pjesë ekipe tëndryshme nga Kamenica.

Fitues i këtij turniri është shpallur Klubi i Volejbollit “FENIKS” të cilët më pas janë dekoruar edhe me mirënjohje nga Drejtoripër Kulturë, Rini dhe Sport Behar Hyseni.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *