Sveçla: 36 polic të njësisë Speciale nga sot do të jenë vlerë e shtuar

Ministri i Mbrendshëm Xhelal Sveçla ka shkruar se Djemtë e vajzat tona brenda kësaj Njësie do të shërbejnë për të gjithë qytetarët tanë pa dallim në çdo cep të territorit të Republikës sonë.

Mirënjohje të gjithëve që në uniformën e Policisë së Kosovës po garantojnë sundim të rendit dhe ligjit, po mbrojnë sovranitetin e integritetin territorial të vendit tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *