Sot fillon procesi i dezinfektimit, dezinsektimit dhe deratizimit hapësinor (DDD) në Komunën e Kamenicës.

Komuna e Kameniceës njofton se Ky proces do të fillojë nga ora 20:00 në mbrëmje në tërë Komunën e Kamenicës, dhe pritet të vazhdoj edhe nesër.

Luten të gjithë qytetarët që të kenë kujdes, t’i mbyllin dyert dhe dritaret në kohën e mbrëmjes kur edhe fillon procesi.

Po ashtu edhe nga bletarët kërkohet që t’i mbyllin kosheret e bletëve sot dhe nesër në mbrëmje derisa të përfundoj ky proces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *