Shpërndahen mekanizmat bujqësor për fermerët përfitues

Drejtoria e Bujqësisë ka bërë shpërndarjen e mekanizmave bujqësor për 20 përfitues.

Këto mekanizma janë shpërndarë në kuadër të projektit “Furnizimi i fermerëve me mekqanizëm bujqësor”.

Kryetari i Komunës së Kamenicës ka uruar fermerët përfitues duke thënë se edhe në të ardhmen do të përkrahin kulturat bujqësore.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *