Rahimaj: Ujërat e zeza nuk do të jenë më problem për Koretinin, Karaçevën e Ulët dhe Kopërnicën✅️

Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj ka njoftuar ne rrjete sociale se :” Është nënshkruar kontrata në vlerë prej 331,614.03€💶 që do të zgjidh një herë e mirë problemin e ujërave të zeza në Koretim, Karaçeve të ulët dhe Kopërnicë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *