Paga minimale nga 170 rritet në 264 euro

LVV njofton se Me 61 vota PËR, 0 kundër dhe 0 Abstenime, në Kuvendin e Kosovës sapo u votua në lexim të dytë rritja e pagës minimale në Kosovë ashtu siç kishim premtuar si Lëvizje VETËVENDOSJE!.

Nga 130 euro e 170 euro në 264 euro për të gjithë.
Për punëtorët nën 35 vjeç rritje e pagës minimale për 103%
Për punëtorët deri në 65 vjeç rritje e pagës minimale për 55%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *