Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

KEDS njofton se Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Me datë: 28.10.2023

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strezovci (kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i Autorecloser (Rikyçësit automatik) në largpërçuesin 10 [kV].

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *