Në kuadër të Pavarësisë, në Kamenicë është mbajtur edheturneu i shahut

Në mesin e aktiviteteve për shënimin e Përvjetorit të Pavarësisësë Republikës së Kosovës, në Kamenicë është mbajtur edheturneu i shahut.

Lojtarë të shumtë e dashamirë, janë mbledhur për të ndjekur ngaafër garën dhe për të provuar aftësitë e tyre në shah.

Shahisti më i mirë i Kamenicës është shpallur Bujar Fetiu.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *