Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit”, u mbajt tryeza shkencore, kushtuar personaliteteve të rëndësishme historike si Rexhep Mala, Nuhi Berisha, Kadri Zeka, Jusufdhe Bardhosh Gërvalla. 

 

Në këtë tryezë kanë marr pjesë Kryetari i Komunës, KadriRahimaj, U.D i Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Behar Hyseni, Dr.Mentor Hasani, Dr.Sabile Keqmezi-Basha, shkrimtari Sabit Rrustemi, dhe Dr.Sadri Ramabaja, profesori Nexhat Rexha si dhe përfaqësues të tjerë të Klubit Letrar “Nositi”.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *