Ndizen fenerët e Pavarësisë

 Sonte në sheshin e qytetit të Kamenicës, nga të rinj e të rejaështë bërë ndezja e fenerëve për nder të Përvjetorit të 16-të tëPavarësisë së Republikës së Kosovës.

Ndezja e fenerëve shënon edhe aktivitetin e fundit në kuadër tëagjendës zyrtare të Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport, nëkuadër të Pavarësisë.

Aktiviteti në fjalë është sponzorizuar nga binzesi lokal “Driloni” i cili ka bërë edhe sigurimin e materialeve.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *