Mbahet shfaqja “Vëllazëri e Interes”

 

Në kuadër të aktiviteteve për festimin e ditës së pavarësisë ështëparaqitur para publikut Kamenicas shfaqja e parë e trupës sëTeatrit Amator “Aleksandër Moisiu” me titull “Vëllazëri e Interes” me tekst të Kristo Floqit, nën regjinë e Muharem Hoda.

Një temë sociale e prezantuar nëpërmjet aktorëve tëmrekullueshëm, tërhoqi një numër të madh qytetarësh për ta parë shfaqjen.

Trupa e teatrit në fjalë do të vazhdojë edhe me shfaqje të tjera, për të vazhduar më pas edhe në evente kompetitive të fushës nëfjalë.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *