Mbahet Ekspozita Personale në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit”

Piktura me motive të ndryshme e me kolorit lokal mblodhën në Shtëpisë e Kulturës në Kamenicë emra të njohur të fushës e artdashës.

“Ekspozitë Personale” u quajt kështu ngjarja e radhës nga artistët Hajrush Fazliu, Amire Demolli, ndërsa kurator ishte artisti dhe shkrimtari Halil Matoshi. Kjo ngjarje u mbajt në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit”, organizim për të cilin po kujdeset Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *