Mbahet diskutimi publik për gjashtë mujorin e dytë të vitit 2023

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, ka mbajtur diskutimin publik për gjashtë mujorin e dytë të vitit 2023.

I pari i komunës para të pranishmëve ka prezantuar punët e bëra gjatë vitit 2023.

Duke përmendur prioritetet e qeverisjes të cilën e udhëheq në Komunën e Kamenicës, Kryetari Rahimaj theksoi se çdo projekt i filluar ka për qëllim mirëqenien e qytetarëve.

Ndër të tjera në këtë diskutim u përmenden edhe punët që pritet të fillojnë në vitin 2024.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *