Kuvendi Komunal ka mbajtur mbledhjen solemne për ndertë Ditës së Pavarësisë

 

Kuvendi Komunal ka mbajtur mbledhjen solemne për nder tëshënimit të 16 vjetorit të Ditës së Pavarësisë së Republikës sëKosovës.

Mbledhjen e hapi Kryesuesi i Kuvendit Komunal, LiridonKastrati, ndërsa të pranishëm ishin: Kryetari Kadri Rahimaj, Nënkryetari Faton Jakupi, drejtorët e drejtorive komunale, asambleistët, e përfaqësues nga Poicia e Kosovës.

Janë bërë homazhe në nderim të heronjëve të vendit

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *