Kryhen pagesat e para për subvencionimin e pajisjeve efiçiente për ngrohje

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se ka realizuar 648 pagesat e para për pajisjet efiçiente për ngrohje.

Në të njëjtën kohë po vazhdojmë pagesat për pajisjet efiçiente shtëpiake, ku deri me sot numri i përfituesve që kanë pranuar pagesën ka arritur në 676”, thuhet në njoftim.

Kujtojmë se thirrja për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, me mbështetje nga European Union in Kosovo vazhdon të jetë e hapur deri më 22.11.2023.

Njoftimi i plotë:

📢Realizuam 648 pagesat e para për pajisjet efiçiente për ngrohje. Në të njejtën kohë po vazhdojmë pagesat për pajisjet efiçiente shtëpiake, ku deri më sot numri i përfituesve që kanë pranuar pagesën ka arritur në 676.

🗓️Thirrja për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, me mbështetje nga European Union in Kosovo vazhdon të jetë e hapur deri më 22.11.2023.

📎Më shumë info: https://me.rks-gov.net/shpallje-2/
📎Linku për aplikim: https://rks-gov.net/Service/32/

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *