Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj  ka priturnë ambientet e komunës parashkollorët e çerdhes “Filizat” në Kamenicë.

Të vegjëlit shoqëruar nga edukatoret dhe drejtoresha XhevrijeKrasniqi, këtë vizitë e kanë realizuar në kuadër të Përvjetorit tëPavarësisë së Republikës së Kosovës.

Kryetari Rahimaj është shprehur i lumtur për vizitën e sotmeduke thënë se kjo është një ndër vizitat më të mira që ka pasur. 

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *