Konkurs për Mentor/e tek BONEVET Kamenica

BONEVET Kamenica po kërkon entuziastë dhe profesionistë të edukimit që t’i bashkangjiten ekipit tonë në pozitën Mentor/e në klasat për fëmijë dhe të rinjë në fushat STEAM (Shkencë, Teknologji, Inxhinieri, Art dhe Matematikë).

Kjo pozitë e punës hapet për punëtorë me orar të pjesshëm, me mundësinë për konvertim në orar të plotë, sipas marrëveshjes dhe përshtatshmërisë së dy palëve.

⏰Data e fundit për aplikim: 31 gusht 2023, ora 23:59.

Aplikoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm:
https://forms.gle/ubuB92spvzL9VBuK9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *