Komuna e Ranilugut investon në rregullimin e parkut të fëmijëve 

Komuna e Ranilugut është krenare të njoftojë se ka investuar përpjekje në përmirësimin e standardeve të jetesës së qytetarëve më të rinj duke ndërtuar parqe të bukura për fëmijë. Këto parqe, të pajisura me lëkundëse dhe rrëshqitëse, janë kthyer në një strehë pa kujdes ku fëmijët mund të shijojnë një fëmijëri të pa kujdesshme. Ambienti lozonjar, i mbushur me ngjyra të gëzuara dhe kënde lojrash të sigurta, krijon një atmosferë që nxit lumturinë, lojalitetin dhe relaksin mes të vegjëlve.

Ne besojmë se është e rëndësishme t’u japim fëmijëve një hapësirë ku ata mund të zhvillojnë aftësitë e tyre, të socializohen dhe të shprehin kre Këto parqe nuk janë thjesht vende për të luajtur, por edhe qendra komunitare ku krijohen kujtime që do të zgjasin gjithë jetën. Komuna e Ranilugut është e përkushtuar në mbështetjen e familjeve dhe krijimin e një mjedisi që nxit rritjen e lumtur dhe të shëndetshme të fëmijëve.

Opština Ranilugu ulaže u uređenje dečijeg parka

Opština Ranilugu sa ponosom objavljuje da je uložila napore u poboljšanje životnog standarda mlađih sugrađana izgradnjom prelepih parkova za decu. Ovi parkovi, opremljeni ljuljaškama i toboganima, postali su bezbrižno utočište gde deca mogu da uživaju u bezbrižnom detinjstvu. Razigrano okruženje, ispunjeno veselim bojama i sigurnim prostorima za igru, stvara atmosferu koja promoviše sreću, odanost i opuštenost među mališanima.

Verujemo da je važno dati deci prostor gde mogu da razviju svoje veštine, da se druže i da se izraze. Opština Ranilugu je posvećena podršci porodicama i stvaranju okruženja koje promoviše srećan i zdrav rast dece.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *