Komuna e Kamenicës me ndryshime të mëdha në çerdhen e fëmijëve

 

Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj ka njoftuar se tashmë fëmijët në çerdhen e Kamenicës do të konsumojnë vetëm ushqim të shëndetshëm.

“Gjatë vizitave të mia atje kam parë që fëmijët deri vonë nuk janë ushqyer shëndetshëm, për shkak që e njejta meny ka qenë për të gjithë fëmijët e të gjitha grupmoshave në çerdhe dhe gjithashtu menyja ka qenë e pasur me ushqime tejet të procesuara, jo të shëndetshme dhe rallë herë me prejardhje vendore. Këtë e kemi ndryshuar dhe jam shumë e lumtur për këtë.”-tha nutricionistja Diellza Arifi.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *