Komuna e Kamenicës diskuton përvojat e auditimit social me komuna të tjera pjesë të këtij procesi

Nënkryetari i Komunës së Kamenicës, Faton Jakupi, së bashku me Drejtorët Uran Berisha, Zotrim Kastrati, Ardita Dërmaku, kanë pritur në takim Udhëheqësin e komponentës së projektit DEMOS që merret me auditim social, Drilon Shala, përfaqësues të BIRN Kosova, si dhe qytetarë të komunave si Drenasi, Vitia dhe Kaçaniku, të cilat janë pjesë e auditimit social.

Qëllimi i këtij takimi ishte shkëmbimi i përvojës së Komunës së Kamenicës dhe komunave të tjera lidhur me auditimin social.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *