Kanë filluar të mblidhen njësia FIT e policisë para Qeverisë për të protestuar

Tashmë kanë filluar të mblidhen në oborrin e Qeverisë pjesëtarë të njësisë më elitare e Policisë së Kosovës.

Ata janë duke u mbledhur për shkak se do të protestojnë aty. Do të shprehin pakënaqësinë e tyre ndaj qeverisë për vendimin për shtesat e rrezikshmërisë të marrë javën e kaluar. Bashkë me ta është edhe Njësia për Eksploziv dhe Deminim./Klankosova.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *