Kamenica bëhet me ndërmarrje publike lokale.

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozim-vendimet për themelimin e Ndërmarrjeve Publike Lokale në tri komuna.

Tani e tutje Suhareka do të ketë Ndërmarrjen Publike “Eko-Theranda”, Podujeva do të ketë Ndërmarrjen Publike Lokale “Eko-Llapi”, ndërsa Kamenica do të ketë Ndërmarrjen Publike “Dardana Sh.A.Kamenicë”.

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli njoftoi se tri komunat kanë përmbushur të gjitha kriteret dhe kërkesa e tyre është aprovuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *