Fëmijët e BONEVET Kamenica festojnë me lojëra robotikee origami

 

Në BONEVET Kamenica fëmijët kanë realizuar punimet e tyrenë origami si dhe kanë zhvilluar lojëra të ndryshme.

Ky aktivitet realizohet mes BONEVET Kamenica e Drejtorinëpër Kulturë, Rini dhe Sport, në kuadër të agjendës zyrtare përshënimin e Përvjetorit te Pavarësisë.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *