Është mbajtur turniri i Streetball, në kuadër të Kamenica Summer Fest, fitues të garës janë…

Komuna e Kamenices njofton se: “Për herë të parë me fushë profesionale, të ofruar nga Federata e Basketbollit të Kosovës, përfundon me sukses gara e Streetball 3×3.

Shumë simpatizues të këtij sporti u mblodhën së bashku në amfiteatrin e qytetit për të ndjekur gjithsej gjashtë ekipe që ndanë fushën së bashku duke garuar për gjuajtje për tre pikë.

Deri në orët e vona, me një super energji e gjuajtje të sakta, ekipet e Streetball u duartrokitën nga shikuesit, të cilët kanë ndjekur lojën deri në fund.

Në këtë aktivitet, pjesëmarrës ishte edhe Kryetari i Komunës, Kadri Rahimaj, së bashku me stafin e tij, i cili ka ndarë edhe shpërblimet për triumfuesit e lojës.

Pas një spektali e gare interesante, në vendin e parë u radhitën Yll Kastrati, Dilon Latifaj, Eron Matoshi dhe Jon Hoda.

Kurse, si fitues të vendit të dytë u zgjodhën Labinot Dërmaku, Edon Dërmaku, Lavdrim Dërmaku dhe Taulant Lenjani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *