Është mbajtur turneu tradicional në ping-pong në kuadër tëPavarësisë

 

Në kuadër të agjendës zyrtare për Përvjetorin e Pavarësisë ështëmbajtur edhe turneu tradicional në ping-pong, i cili organizohetpër nder të profesorit Musa Thaçi.

Shumë sportistë pjesëmarrës, të cilët kanë garuar me njëri-tjetrinpër titullin e fituesit të këtij turneu. Në fund të garës finalist është shpallur Naser Hasani. Kurse në vendin e dytë ështëradhitur Bjondina Hasani, dhe në atë të tretë Xhelal Bislimi.

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *