Daut Haradinaj fton të gjithë në protestë: Veteranët nuk e pranojnë përbuzjen

Anëtari i kryesisë së AAK-së, Daut Haradinaj, ka bërë thirrje për pjesëmarrje masive në protestën e sotme pa dallim partie.

Daut Haradinaj ka thënë se mbrojtja e vlerave të luftës është obligim moral i secilit.

“Pjesëmarrja në protestën e sotme, është obligim moral, për të demonstruar që një luftëtarë ( veteran) nuk e pranon përbuzjen dhe aq më tepër tek armiqtë e lirisë dhe të shtetit tonë”, ka thënë Haradinaj.

Ai ka shtuar se protesta është mjet demokratik që e garanton kushtetuta dhe ligjet e Kosovës.

Bashkë me shumë miq do të jemi prezent në shesh në ora 18:00.

Protesta është mjet demokratik që e garanton kushtetuta dhe ligjet e Kosovës, prandaj ju bëjë thirrje pa dallim partie të dalim së bashku në mbrojtje të vlerave tona më të çmuara”, është shprehur Daut Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *