Archives for December 3, 2017

Daily Archives: December 3, 2017

Lajme

Shqiptarët në Zvicër shpesh luftojnë me paragjykime. Por, ata kanë edhe shumë të mira. ‘Blick’ me një shkrim special jep pesë gjërat që zviceranët mund të mësojnë nga një shqiptar, përcjell Albinfo.ch. Festimi: Pa ofendim, por a keni qenë ...
Comments Off on Gazeta zvicerane: Çfarë mund të mësojnë zviceranët nga shqiptarët?
Uncategorized

Familja nëntë anëtareshe nga Hajvalia jeton në varfëri të skajshme, duke kaluar muajin me vetëm me 25 kilogramë mill. Kryefamiljari nuk kërkon asgjë tjetër përveç ushqimit dhe barnave. Në shtëpinë tre dhomëshe, e cila është kapluar në të ...
Comments Off on Familja nga Hajvalia që jeton në varfëri, kërkon ndihmë vetëm për kafshatën e gojës (Video)