1. Komuna e Kamenicës së bashku me Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport ka organizuar një numër aktivitetesh për shënimin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

• Konkurs i fotografisë për nder të Ditës së Pavarësisë. Drejtoria e Arsimit dhe Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport ku do të përzgjidhen fotografitë më të mira të bëra nga nxënësit .

 

• Aktiviteti  në kuadër të agjendës zyrtare për Përvjetorin e Pavarësisë

Njohuritë e nxënësve në fushën e historisë e sidomos asaj tëre të Kosovës, janë testuar në lojërat dhe kuizet e realizuaranë kuadër të Përvjetorit të Pavarësisë.

Nxënësit gjithashtu kanë provuar veten e tyre edhe nëshkrimin e eseve me karakter historik si dhe lojëra tëndryshme tavoline si puzzle, gjithnjë në frymën e datës e cila po shënohet.

• Vogëlushët e IP “Filizat” vizitojnë Kryetarin Rahimaj

Ky artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij artikulli është përgjegjësi e vetme e ProActive dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimet e Bashkimit Evropian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *