(Video) Agron Mustafa publikon videon në të cilën shihet duke u rrahur 

(Video) Agron Mustafa publikon videon në të cilën shihet duke u rrahur 

- in Lajme
75
Comments Off on (Video) Agron Mustafa publikon videon në të cilën shihet duke u rrahur 

Derisa disa ditë më parë kishte raportuar se ishte rrahur nga nga  dy pjesëtarë të Policisë së Kosovës, Agron Mustafa  sot e ka dëshmuar këtë edhe përmes një video në profilin e tij në Facebook. Në videon e postuar shihen personat që e kanë sulmuar drejtorin menaxhues të Telekomit të Kosovës.

“Ja si i ‘sulmova’ policët. Së pari u kërkoj falje prindërve, gruas, fëmijëve, motrave e vëllezërve si dhe gjithë familjes për videon e postuar. Pamjet e postuara janë vetëm për 18+.

Te nderuar:

Minister i Punëve të Brendshme,

Minister i Drejtësisë,

Kryeprokuror i Shtetit,

Kryeshef i Inspektoratit Policor,

.Drejtor i Përgjithshëm i Policisë,

Unë nuk do të komentoj gjë, por po e lë në vlerësimin dhe komentimin tuaj e te publikut”, ka shkruar Mustafa. /Telegrafi/

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale