Teknologji

Teknologji

Teknologji

Arsyeja që H6D-400c e ka çmimin sa një makinë Tesla Model 3 (48 mijë dollarë) është se shkrep foto me 400 megapixel. Një foto nga një kamera e ...
Comments Off on Kamera që kushton 48 mijë dollarë (Foto)
Teknologji

Një burrë pohon se mund të hap telefonin e gruas së tij, iPhone X me fytyrën e tij, duke kaluar ‘bypass’ tiparin e sigurisë së njohjes së fytyrës, ...
Comments Off on Burri hap iPhone X e gruas me fytyrën e tij, Apple thotë se ndodh në “1 në 1 milion” raste
Teknologji

.Të gjithë e kemi një mikë në rrjetin social “Facebook” që bënë tërë kohën postime edhe madje për temat fare pa interes për juve, apo ua bllokon “faqen ...
Comments Off on Facebook me buton të ri për të ndaluar shokët e bezdisshëm
Teknologji

Më poshtë mund ta shihni videon dhe disa cilësi që i ka Audi A8 model i vitit 2018 ...
Comments Off on (Video) Audi A8 model i vitit 2018
Teknologji

Nëse iPhonët e serive më të vjetra kanë filluar të ngadalësohen, mund të ketë zgjidhje për këtë problem, ndërrimi i baterisë. Sipas disa testimeve të një përdoruesit të ...
Comments Off on Ndërrimi i baterisë përshpejton iPhonët e vjetër
Teknologji

Pronari i paemëruar nga Shtetet e Bashkuara, ka vendosur që ta vë në shitje super-makinën tërësisht të re McLaren 720S, por jo me një valutë të zakonshme. Në ...
Comments Off on Pronari kërkon pagesë me Bitcoin, për veturën e tij McLaren 720S (Foto)