Shorti i Ligës së Kampionëve sjellë përballje drithëruese

Shorti i Ligës së Kampionëve sjellë përballje drithëruese

- in Sport
54
Comments Off on Shorti i Ligës së Kampionëve sjellë përballje drithëruese

Në Nyon të Zvicrës u tërheq shorti i fazës së 1/16-ës në Ligën e Kampionëve.

Tani i kemi mësuar 8 çiftet, ku pritet të kemi disa super-përballje, përcjellë “Lajmi.net”.

1: Juventus – Tottenham
2: Basel – Man City
3: Porto – Liverpool
4: Sevilla – Man Utd
5: Real Madrid – PSG
6: Shakhtar – Roma
7: Chelsea – Barcelona
8: Bayern – Besiktas

About the author

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale