Shendetesi

Shendetesi

Shendetesi

Pallomat e lagura gjenden në kuzhinën apo çantën e shumicës nga nënat, kështu, si rezultat i kësaj, edhe pastrimi i ndonjë pjese të trupit të foshnjës është mjaft ...
Comments Off on Paralajmërimi i mjekëve: Mos e pastroni kurrë fëmijën tuaj me palloma të lagura
Shendetesi

Hemoroidet janë prej sëmundjeve të anusit dhe rektumit. Këto janë portat e jashtme të sistemit boshatisës së trupit. Hemoroidet janë zgjerimi i venave hemoroidale në anus dhe të varurit ...
Comments Off on Hemoroidet mund të shërohen me këto bimë dhe ushqime