Qytetarët rrahin policët e Kosovës, madje edhe në stacion policor! (Video)

Qytetarët rrahin policët e Kosovës, madje edhe në stacion policor! (Video)

- in Lajme
94
Comments Off on Qytetarët rrahin policët e Kosovës, madje edhe në stacion policor! (Video)

Jo rrallë dëgjohen vërejtje të qytetarëvë për sjellje jokorrekte të policëvë ndaj tyre. Por, është edhe ana tjetër e medaljes. Shkruan Rtv21.tv


You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale