Pronari kërkon pagesë me Bitcoin, për veturën e tij McLaren 720S (Foto)

Pronari kërkon pagesë me Bitcoin, për veturën e tij McLaren 720S (Foto)

- in Teknologji
90
Comments Off on Pronari kërkon pagesë me Bitcoin, për veturën e tij McLaren 720S (Foto)

Pronari i paemëruar nga Shtetet e Bashkuara, ka vendosur që ta vë në shitje super-makinën tërësisht të re McLaren 720S, por jo me një valutë të zakonshme.

Në këmbim të kësaj veture sportive, ai kërkon 30 Bitcoinë, që në treg arrijnl vlerën e rreth 440 mijë dollarëve

Megjithëse ky McLaren mund të blihen për 285 mijë dollarë, pronari ka rritur çmimin nga frika se kriptovaluta mund të ketë ndryshime të mundshme.

Por, ekonomistët kanë thënë se vlera e Bitcoinëve edhe mund të rritet në masë të madhe. Transmeton Telegrafi.

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale