Lajme

Kjo video jep shembullin më të mirë se pse duhet të kemi kujdes ku e hudhim cigarën, për më shumë shikojeni videon më poshtë: ...
Comments Off on Kujdes ku e hudhni cigarën se ju gjen kjo
Lajme Uncategorized

Për sa kohë një monedhë nuk është certifikuar nga një qeveri, ka pak gjasa që ajo të jetë e besueshme. Por kjo nuk do të thotë se ajo nuk mund të bëhet gjë për të luajtur për naivët ...
Comments Off on Kërcënimi nga Bitcoin
Lajme

Kryetari i komunës Qëndron Kastrati ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me Burim Ejupin drejtor ekzekutiv në Institutin për Politika Zhvillimore (INDEP). Për realizimin e projektit: ”Investometri-më shumë transparencë dhe llogaridhënie ndaj shpenzimeve publike për investime kapitale në nivel ...
Comments Off on Komuna e Kamenicës nënshkruan memorandum me Institutitin “INDEP”
Shendetesi

Onkologu Ilir Kurtishi ka deklaruar se numri i të sëmurëve që diagnostikohen çdo vit me kancer në Kosovë është rreth 1500 persona. Kurteshi duke folur për ditën ndërkombëtare të kancerit, ka thënë se kanceri është vrasësi numër dy ...
Comments Off on Shqetësuese: Kanceri po prek edhe të rinjtë në Kosovë
Lajme

Situata politike dhe mos liberalizimi i vizave, këto vitet e fundit kanë dominuar si temat e përditshme të shoqërisë kosovare. E duket ditur se nuk po liberalizohen vizat, natyrisht, edhe të numrit të madh të aplikantëve për viza, ...
Comments Off on Aplikuesi i dytë për Schengen Visa, mësoni se si mundohet t’i bind “punonjësit e ambasadës” (Video)
Lajme

Forca e Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë për emergjencë dhe gatitshmeri në Kamenicë organizuar për herë të parë marsh nga fshati Busavate e deri në Qytetin e Kamenicës. ...
Comments Off on Video e FSK-së gjatë marshit në Kamenicë
Lajme

Policia e Kosovës ka shqiptuar mbi 30 mijë dënime në trafik gjatë muajit janar. Në kuadër të këtyre autorizimeve dhe kompetencave gjatë periudhës kohore 01.01.2018 deri 31.01.2018 janë identifikuar një numër i konsiderueshëm i kundërvajtësve, ndaj të cilëve ...
Comments Off on 30 mijë dënime në trafik gjatë muajit janar
Lajme

Që nga nëntori i 2017-ës procedura e vizave të punës për shtetasit e Ballkanit Perëndimor është më e thjeshtë dhe realizohet brenda një etape. Kur rregullorja për Ballkanin Perëndimor hyri në fuqi, më 1 janar 2016, procedura për ...
Comments Off on Vetëm 14 ditë zgjat procedura e re për punësim në Gjermani
Lajme

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama gjatë një interviste televizive nuk ka kursyer politikanët kosovarë nga ofendimet e tij. Rama duke folur për tentativën për shfuqizim të Gjykatës Speciale dhe mos ratifikimin e Demarkacionit ka thënë se Kosova ka ...
Comments Off on Edi Rama krahason liderët kosovarë me “lopën që derdh qumështin” (Video)