Lajme

Në videon më poshtë mund ta shihni një model te BMW Alpine B7… ...
Comments Off on BMW Alpina B7!
Lajme

Fotografi tash më i njohur në Kosovë dhe më gjerë Arian Mavriqi, përmes pajisjeve të tij ka arritur ta xhiroj me kamerë kafshën e egër Kunadhjen, apo siç njihet me emrin në botën shtazore si Martes Martes Xhirimin ...
Comments Off on Arian Mavriqi xhiron Kunadhjen në Kamenicë
Lajme

Në këtë fillimvit janë bërë 8 vjet që kur për herë të fundit BE-ja ka liberalizuar vizat për një shtet të Ballkanit Perëndimor, raporton KTV. Atë kohë, të gjitha vendet, pos Kosovës, nisën lëvizjen e lirë brenda Zonës ...
Comments Off on Qytetarët e Kosovës pa viza, presidenti e kryeministri me pasaportë shqiptare
Lajme

Policia e Kosovës është detyruar të përdor armët zyrtare për ta ndalë një veturë të dyshuar në “Kodrën e Trimave” në Prishtinë. Dy të rinj nuk iu kanë bindur urdhrave të policisë që të ndalën dhe më pas ...
Comments Off on Policët kanë përdorur armët për ta ndalë veturën e dyshuar në Prishtinë (Foto)
Lajme

Kodi tashmë i vjetër telefonik +377 të cilin Kosova e ka përdoruar që nga koha e pasluftës, në qershor të këtij viti do të dal komplet nga sistemi për tu zëvendësuar me kodin e ri shtetëror +383 të ...
Comments Off on Tregohet periudha kur kodi telefonik +377 dhe +386 do të dalin jashtë funksionit në Kosovë
Lajme

Në seancën e sotme të jashtëzakonshme, kuvendarët me 19 vota pro dhe 7 kundër e aprovuan buxhetin komunal për 2018 -2020. Shuma e tërësishme e buxhetit komunal për ketë vit është 9,050,037.00 euro. Aprovimi i këtij buxhetit kishte ...
Comments Off on Kuvendi Komunal i Kamenicës ka aprovuar buxhetin për 2018-2020
Lajme

Ju njoftojmë se më datë 09.02.2018 në ora 14:00 në Ndërtesën e Kuvendit të Komunës Kamenice do të organizohet Sesion Informues me bizneset e komunës së Kamenices në lidhje me Skemën e Granteve “Programi i Zhvillimit Rajonal të ...
Comments Off on Kamenicë: NJOFTIM PËR BIZNESE
Lajme

Kur lindi para një muaji, familja Leka nga Gjilani u gëzua shumë për djalin e ardhur në jetë. Por, që nga ajo ditë, fëmija pati frymëmarrje të vështirësuar. Më pas, mjekët iu thanë se ka edhe problem tjera ...
Comments Off on Gjilan: Foshnjës njëmuajshe i duhet ndihmë për shërim (Video)
Lajme

Në videon më poshtë mund ta shihni një aksident i ndodhur në Prizeren. ...
Comments Off on Video e një aksidenti në Prizeren