Uncategorized

Diktatori jugosllav besonte se edhe pas vdekjes se tij popujt e Jugosllavisë do të vazhdojnë harmoninë ndëretnike. Ndërsa thoshte se kushdo që do të provonte ta sfidonte armatën e shtetit të tij do të “haste në tetë milionë ...
Comments Off on TITO: edhe pas vdekjes time popujt e Jugosllavisë do të vazhdojnë harmoninë
Uncategorized

Autoritetet komunale në Mitrovicë, përkatësisht kryetari i Komunës, Agim Bahtiri, ka marrë vendim që të zgjatet orari i punës për shërbimet e Gjendjes Civile- nga ora 8:00 deri në ora 19:00. Në arsyetim thuhet se ky vendim ka ...
Comments Off on Agim Bahtiri zgjat orarin e punës për shërbimet e Gjendjes Civile
Uncategorized

Në vazhdim  mund ta lexoni  Reagimin e Komunës se Kamenicës, (të pa edituar)  pasi ditë më parë Dega e LDK-së në Kamenicë  Kritikoj Kryetarin për  siç thonë ata: parregullsi dhe shkelje të ligjit dhe presion ndaj  zyrtareve të LDK-së. ...
Comments Off on Reagon “Komuna” ndaj shkrimit të Degës së LDK-së në Kamenicë
Uncategorized

Dega e LDK-së në nj reagim të saj ka akuzuar Begzad Sinanin se po e shkel ligjin, po u bënë presion zyrtareve të LDK-së, po bënë punësime partiake dhe pa procedura ligjore. Në një reagim të LDK-së dega ...
Comments Off on LDK në Kamenicë: Begzad Sinani çdo ditë po e shkel ligjin
Uncategorized

Labinotë Demi – Murtezi, e cila ishte kandidate e Partisë së Drejtësisë (PD) për kryetare të Gjilanit është emëruar drejtoreshë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Gjilan.  Subjekti i saj politik, ka arritur marrëveshje me LDK-në për të ...
Comments Off on Labinotë Demi – Murtezi emërohet drejtoreshë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Gjilan
Uncategorized

Teksti i pa Edituar  Në datën 30 janar 2014 në Kuvend ka ardhur për lexim të parë Projektligji për Mbrojtjen nga Zhurma. Ky projekt ligj konsiston në një sërë nenesh që trajtojnë nevojën për të përcaktuar limit fizik ...
Comments Off on Sqarim nga VETËVENDOSJE! Mbi Projektligjin për mbrojtjen nga zhurmat ,
Uncategorized

Kjo ka ndodhur, kur ai në përvjetorin e 17 të rënies së dëshmorit Zahir Pajazitit Kryeministri  shkoi për të bërë homazhe. Jo vetëm vetura e tij, e gjithë eskorta kanë hyrë në shesh, vend ky, ku nuk lejohet ...
Comments Off on Fisnik Ismajli “CKA O NI E ZEZE” për Kryeministrin e Kosovës
Uncategorized

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Begzad Sinani, të martën ka mirëpritur Safete Grajqevci, përfaqësuese në zyrën e kryeministrit për zbatimin e  gjuhëve zyrtare dhe përfaqësuesen nga Qendra Evropiane për Çështje të Minoriteteve ( ECMI Kosovo). Qëllimi i këtij ...
Comments Off on Nga muaji shkurt parashihet të fillojë faza e dytë e kursit shqip dhe serbisht
Uncategorized

Asamblistja e Kuvendit komunal të Kamenicës, Besa Hoxha Krasniqi kritikon faqen Zyrtare të komunës në facebook.  Në vazhdim sjellim  tekstin (reagimin)  të cilën ka dërguar në redaksinë tanë dhe ka shkruar edhe në profilin e saj në facebook. ...
Comments Off on Asamblistja e K.K Besa Krasniqi Kritika për Faqen zyrtare të Komunës në Facebook.