Një ushtar amerikan ka vdekur në kampin “Bondsteel”, në rrethana të dyshimta

Një ushtar amerikan ka vdekur në kampin “Bondsteel”, në rrethana të dyshimta

- in Lajme
79
Comments Off on Një ushtar amerikan ka vdekur në kampin “Bondsteel”, në rrethana të dyshimta

Ushtria amerikane njoftoi se një ushtar amerikan nga forcat e NATO-s në Kosovë ka vdekur në kampin  “Bondstil” dhe se një hetim është nisur në atë rast.

Në një deklaratë të postuar në faqen e forcave amerikane në Evropë, me seli në Wiesbaden të Gjermanisë, 21-vjeçari Robert Jones ka vdekur të shtunën, raportojnë amerikane të lajmeve, transmeton Indeksonline.

Siç thuhet, ai ishte pjesë e policisë ushtarake, dhe ai ishte përgjegjës për trajnimin e qenve.

Jones ishte nga prilli i vitit 2016 në Brigadën e 18-të të Policisë Ushtarake.

“Robert Jones ishte një ushtar i jashtëzakonshëm, vullnetar për t’i shërbyer popullit të tij dhe shprehim keqardhje për humbjen e tij”, thuhej në deklaratë, duke shtuar se ushtari ishte zbukuruar në disa raste. 

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale