Një femër godet qëllimisht veturën e Policisë

Një femër godet qëllimisht veturën e Policisë

- in Lajme
67
Comments Off on Një femër godet qëllimisht veturën e Policisë

Policia e Kosovës njofton se Njësiti i anti-drogës gjatë ndjekjes së një të dyshuari mashkull, një veturë foristradë, të cilën e drejtonte  e dyshuara femër qëllimisht ka goditur veturën e Policisë dhe ka ikur nga vendi i ngjarjes kjo ka bërë që i dyshuari t’i shmanget arrestimit.

Rasti ka ndodhur të martën në ora 16:16, në rrugën “Lugmir” në Prishtinë.

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale