Nesër (15 janar) fillon gjysmëvjetori i dytë në të gjitha shkollat e Kosovës

Nesër (15 janar) fillon gjysmëvjetori i dytë në të gjitha shkollat e Kosovës

- in Lajme
58
Comments Off on Nesër (15 janar) fillon gjysmëvjetori i dytë në të gjitha shkollat e Kosovës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), njofton të gjithë mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit se gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2017/2018 në të gjitha shkollat e Kosovës fillon sipas kalendarit shkollor, të hënën më 15 janar 2018.

Me këtë rast, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ua uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve fillimin e gjysëmvjetorit të dytë.

Ai gjithashtu uron që kjo pjesë e dytë e vitit shkollor të përcillet me arritje të mëdha në mësimdhënie dhe mësimnxënie. /Telegrafi/

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale