“Maliqi Production” Kamenicë (Vodeo)

“Maliqi Production” Kamenicë (Vodeo)

- in Kulture
169
Comments Off on “Maliqi Production” Kamenicë (Vodeo)

Nëse dëshironi që Dasma/ahengu i juaj të incizohet në mënyrë profesionale, me kualitet të lartë dhe pajisje të teknologjisë së fundit, atëhere kontaktojeni “Maliqi Production në Kamenicë që ta rezervoni datën në këta numra të telefonit: 045 473 873 & 049 351 362

Më poshtë mund ta shihni një video të një klienti të “Maliqi Production”

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale